Leveranciers

Canadian Solar

Canadian Solar is een Canadees bedrijf met het hoofdkantoor in Ontario. Canadian Solar is één van de oudere zonnepanelen bedrijven en is in 2001 opgericht. Het is één van de drie grootste zonnepanelen fabrikanten ter wereld. In een langdurige, onafhankelijke test uitgevoerd door de staat Californië (PVUSA/PTC) scoort Canadian Solar verreweg het beste van alle geteste merken!

Canadian Solar heeft wereldwijd meer dan 8.500 medewerkers in dienst en was de eerste modulefabrikant met een duidelijk garantiebeleid, herverzekerd door hoog aangeschreven wereldwijd actieve verzekeringsmaatschappijen. Het was ook de eerste fabrikant in de zonnepanelen industrie die het kwaliteitskeurmerk voor de automotive industrie ISO:TS16949 behaalde (al in 2003).

Canadian Solar heeft als enige zonnepaneel fabrikant een zeer geavanceerd en compleet eigen testlaboratorium dat ISO 17025 gekwalificeerd is en daarmee volledig in overeenstemming werkt met IEC, TÜV en UL test standaards.

Bezoek de website

Phono Solar

Phono Solar Zonnepanelen zijn niet voor niets verkozen tot de slimste keus van 2016!

Phono Solar Zonnepanelen werd in 2008 opgericht door SUMEC Group Corporation. Phono Solar heeft al verschillende mijlpalen gehaald en is o.a. opgenomen in de TOP Fortune global 500 in 2013. In 2014 werd het bedrijf erkend door Bloomberg BNEF als Tier 1 zonnepanelenfabrikant. Phono Solar breidt voortdurend zijn productportfolio uit met o.a. hoog rendement modules, smart modules en glas-glas modules. Er worden enkel componenten van de hoogste kwaliteit toegepast en de zonnecellen worden op ampèrage gesorteerd om de weerstand binnen het paneel te minimaliseren en de prestaties te optimaliseren.
Ook de standaard IEC testen worden vele malen strenger uitgevoerd dan voorgeschreven staat en worden in een eigen testcentrum tal van testen uitgevoerd om de levensduur onder extreme condities te waarborgen. In totaal heeft Phono Solar een productiecapaciteit van meer dan 800MW. 

Bezoek de website

LG

Deze zonnepanelen zijn vakkundig gebouwd om optimaal rendement te kunnen leveren en een betrouwbare werking te kunnen garanderen.

Materialen van hoge kwaliteit en een uniek framedesign zorgen voor een maximale laadcapaciteit. Voordat LG zonnepanelen in de verkoop gaan, ondergaan ze een brede reeks aan specifieke testen om de kwaliteit van de productie te kunnen garanderen. Hiermee zorgen ze er dus voor dat de panelen aan de strengste eisen voldoen en dat uw investering zich echt loont. Alle testen worden uitgevoerd in een eigen testlaboratorium in het bedrijf zelf, dat gecertificeerd is door de TÜV Rheinland en door Underwriters Laboratories en voldoet aan alle eisen van de laatste testprocedures. 

LG’s toonaangevende garantie bestaat uit een productgarantie van 12 jaar en een lineaire prestatiegarantie dat na 25 jaar een minimum vermogen van 83% garandeert.Om de optimale modules te vinden voor uw zonne-energiesysteem moet u kunnen vertrouwen op de informatie van de fabrikant. LG heeft deze betrouwbaarheid bewezen met de TÜV-vergelijkingstest.

Bezoek de website

SolarWatt

GLAS-GLAS-ZONNEPANELEN: ONZE NIEUWE GENERATIE

Zorg voor een solide stroomvoorziening met de nieuwste generatie zonnepanelen van SOLARWATT. De glas-glas-zonnepanelen van topkwaliteit hebben voor u diverse voordelen. Zo zijn ze licht in gewicht en slechts twee millimeter dun, waardoor ze eenvoudig zijn te monteren. U gebruikt ze bovendien voor welke stroomvoorzieningsvariant u maar wilt. Ook interessant: ze bieden de hoogste belastbaarheid tegen mechanische invloeden van buitenaf en zijn optimaal weerbaar tegen weersinvloeden of brand.

Dertig jaar garantie

Op de glas-glas-zonnepanelen krijgt u standaard dertig jaar garantie. We zijn daarom in staat – als enige fabrikant in de markt – dertig jaar garantie te geven op zowel de panelen zelf, als het vermogen ervan. Ten opzichte van de industrienorm bieden de Solarwatt-panelen daarom een 25 procent hogere opbrengst en een tot 33 procent langere levensduur. Daarnaast ontvangt u nog eens hetzelfde aantal jaren lineaire garantie op de prestaties, waardoor u honderd procent gedekt bent.

Bezoek de website

Solar Edge

Op het gebied van omvormers hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stil gestaan. Naast de traditionele string- omvormers zijn er betere, veiligere omvormers op de markt gekomen.De meest succesvolle opvolger van de string- omvormer is het SolarEdge systeem met power- optimizers. SolarEdge heeft sinds 2006 al meer dan 5,6 miljoen optimizers verscheept en is actief in 70 landen. Ook in Nederland is SolarEdge aanwezig met een servicekantoor.Net als bij een gewone omvormer zet het SolarEdge systeem de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom. Een SolarEdge systeem geeft echter meer opbrengst per zonnepaneel en meer inzicht in de werking van de zonnepanelen. Verder is het een veiliger systeem en gaat langer mee dan een traditioneel systeem.SolarEdge haalt meer stroom uit de zonnepanelen, door ze individueel te regelen met een power- optimizer. De optimizers geven informatie door over de werking van ieder afzonderlijk zonnepaneel. De power- optimizers beveiligen de zonnepanelen ook, door ze automatisch uit te schakelen bij hoge temperaturen of beschadigde kabels.Met een string- omvormer wordt 6% van de zonnepanelen niet benut, op een dak zonder schaduw. Bij een situatie met schaduw verliest u 16-25% opbrengst met een string- omvormer. Dit komt omdat een regeling per zonnepaneel ontbreekt bij string- omvormers. Minder goede zonnepanelen beïnvloeden de opbrengst van alle andere zonnepanelen negatief.

Bezoek de website

Enphase

De zonnepanelen liggen wel bovenop, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormertechnologie is de belangrijkste beslissing die u moet nemen bij de overstap naar zonne-energie. Enphase-micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.

Micro-omvormers functioneren onafhankelijk van elkaar, dus elk paneel levert topprestaties. Eén paneel dat in de schaduw ligt of vuil is, heeft geen invloed op de rest van het systeem.

Dankzij burst-technologie kunnen micro-omvormers meer produceren in de ochtend- en avondschemering en tijdens omstandigheden met weinig licht, zodat de zonne-energiedag wordt verlengd.

Bezoek de website

GoodWe

GoodWe omvormers voor zonnepanelen worden geproduceerd in de ultra moderne fabriek van Jiangsu GoodWe Power Supply Technology Co. Ltd. In de buurt van Shanghai. Met alleen al meer dan 100 technici op de afdeling R&D, leveren zij sinds 2010, hightech omvormers, met standaard niet alleen de laatste techniek en een hoge efficiëntie, maar ook communicatie mogelijkheden als WiFi en USB. Bovendien zijn deze standaard voorzien van veiligheidsvoorzieningen als een DC-switch. Door de hoge productie kwaliteit en strikte kwaliteitscontroles, is men in staat een garantie van 10 jaar te geven, welke als optie te verlengen is naar maar liefst 25 jaar. Elke GoodWe omvormer is voorzien van alle mogelijke certificaten (VDE, TUV, CE, SAA, G83, G59, ENEL, CGC…), is stof- en waterproof volgens IP65 en krijgen een burn-in test van 12 uur. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat in diverse tests GoodWe omvormers naar voren komen als beste in hun klasse en men de marktleiders waarschuwt voor dit sterk opkomende merk.

Bezoek de website

SMA

SMA Solar Technology AG neemt wereldwijd een leidende positie in op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers en biedt als energiebeheerbedrijf cruciale innovatieve technologieën voor toekomstige energievoorzieningen. SMA is in 20 landen op vier continenten in alle belangrijke PV-markten vertegenwoordigd. De onderneming heeft meer dan 3500 werknemers in dienst en behaalde in 2011 een omzet van 1,7 miljard Euro.

SMA heeft een ruim assortiment aan producten, die over de hele wereld passende omvormers voor alle soorten panelen met diverse capaciteiten biedt: voor kleine dakinstallaties, grote zonne-energieparken, installaties aangesloten op het elektriciteitsnet, evenals stand-alone en backup systemen. Bovendien profiteren klanten van SMA wereldwijd van een omvangrijk pakket aan diensten: Van ondersteuning bij de installatie en inbedrijfname van PV installaties, een inruilservice voor apparaten binnen 24 uur in Duitsland en wereldwijd binnen 48 uur, tot een gratis SMA Service Line voor technische vragen.

SMA is meerdere malen onderscheiden voor zijn productoplossingen en voortreffelijke ondernemingscultuur. In 2011 en 2012 behaalde de onderneming de eerste plaats bij de landelijke „Great Place to Work®“-wedstrijd in de categorie van ondernemingen met meer dan 5000 werknemers.

Bezoek de website