Financiering

Wanneer u ge├»nteresseerd bent in zonnepanelen, vraagt u zich misschien af: “waar haal ik het geld vandaan?”

Er zijn, naast de subsidiemogelijkheden, diverse andere mogelijkheden om dit in uw hypotheek te kunnen financieren.
Wanneer u namelijk investeert in energiebesparende voorzieningen (EBV) bestaat er o.a. de mogelijkheid om de zonnepanelen te financieren in uw hypotheek tot een maximum van 106% van de marktwaarde van de woning. Een reguliere hypotheek zonder energiebesparende maatregelen mag “slechts” 100% van de marktwaarde bedragen. Dit kan zowel in een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) als zonder NHG.

Het nadeel van de (beperkte) hogere hypotheeklasten is echter (aanzienlijk) kleiner dan het voordeel van de lagere energielasten! Kortom: per saldo worden uw maandlasten altijd lager! Daarnaast wordt de waarde van uw woning hoger door de investering in energiebesparende voorzieningen.

Wanneer u meer wilt weten over dit onderwerp en de daarbij horende mogelijkheden, neem dan contact op met onze samenwerkingspartner Dutch Uncles door een bericht achter te laten op hun website www.dutchuncles.nl. Zij zullen dan binnen 24u contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Gokken is over de hele wereld erg populair geworden. Hierdoor wedden veel mensen nu op hun telefoon en persoonlijk. De meesten van hen twijfelen echter nog steeds of ze online of op het vasteland moeten spelen. Maar de beste online casinos voor Nederland zijn veilig.