Leveranciers

Denim Solar

Kiest u voor DENIM, dan kiest u voor zekerheid. DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.

DENIM Solar is een hoogwaardige zonnepanelen productlijn van de Internationale technische groothandel Solarclarity uit Weesp, nabij Amsterdam.

Solarclarity garandeert dat het vermogen dat door het DENIM zonnepaneel wordt afgegeven een positieve tolerantie heeft.

Ook garandeert Solarclarity dat de DENIM zonnepanelen het eerste jaar minimaal 97% van het opgegeven vermogen afgeven. Vanaf het tweede jaar zal het afgegeven vermogen nooit meer dalen dan 0,7% per jaar, tot een minimum van 80% na 25 jaar.

Bezoek de website

Canadian Solar

Canadian Solar is een Canadees bedrijf met het hoofdkantoor in Ontario. Canadian Solar is één van de oudere zonnepanelen bedrijven en is in 2001 opgericht. Het is één van de drie grootste zonnepanelen fabrikanten ter wereld. In een langdurige, onafhankelijke test uitgevoerd door de staat Californië (PVUSA/PTC) scoort Canadian Solar verreweg het beste van alle geteste merken!

Canadian Solar heeft wereldwijd meer dan 8.500 medewerkers in dienst en was de eerste modulefabrikant met een duidelijk garantiebeleid, herverzekerd door hoog aangeschreven wereldwijd actieve verzekeringsmaatschappijen. Het was ook de eerste fabrikant in de zonnepanelen industrie die het kwaliteitskeurmerk voor de automotive industrie ISO:TS16949 behaalde (al in 2003).

Canadian Solar heeft als enige zonnepaneel fabrikant een zeer geavanceerd en compleet eigen testlaboratorium dat ISO 17025 gekwalificeerd is en daarmee volledig in overeenstemming werkt met IEC, TÜV en UL test standaards.

Bezoek de website

Phono Solar

Phono Solar Zonnepanelen zijn niet voor niets verkozen tot de slimste keus van 2016!

Phono Solar Zonnepanelen werd in 2008 opgericht door SUMEC Group Corporation. Phono Solar heeft al verschillende mijlpalen gehaald en is o.a. opgenomen in de TOP Fortune global 500 in 2013. In 2014 werd het bedrijf erkend door Bloomberg BNEF als Tier 1 zonnepanelenfabrikant. Phono Solar breidt voortdurend zijn productportfolio uit met o.a. hoog rendement modules, smart modules en glas-glas modules. Er worden enkel componenten van de hoogste kwaliteit toegepast en de zonnecellen worden op ampèrage gesorteerd om de weerstand binnen het paneel te minimaliseren en de prestaties te optimaliseren.
Ook de standaard IEC testen worden vele malen strenger uitgevoerd dan voorgeschreven staat en worden in een eigen testcentrum tal van testen uitgevoerd om de levensduur onder extreme condities te waarborgen. In totaal heeft Phono Solar een productiecapaciteit van meer dan 800MW. 

Bezoek de website

LG

Deze zonnepanelen zijn vakkundig gebouwd om optimaal rendement te kunnen leveren en een betrouwbare werking te kunnen garanderen.

Materialen van hoge kwaliteit en een uniek framedesign zorgen voor een maximale laadcapaciteit. Voordat LG zonnepanelen in de verkoop gaan, ondergaan ze een brede reeks aan specifieke testen om de kwaliteit van de productie te kunnen garanderen. Hiermee zorgen ze er dus voor dat de panelen aan de strengste eisen voldoen en dat uw investering zich echt loont. Alle testen worden uitgevoerd in een eigen testlaboratorium in het bedrijf zelf, dat gecertificeerd is door de TÜV Rheinland en door Underwriters Laboratories en voldoet aan alle eisen van de laatste testprocedures. 

LG’s toonaangevende garantie bestaat uit een productgarantie van 25 jaar en een lineaire prestatiegarantie dat na 25 jaar een minimum vermogen van 86% garandeert.Om de optimale modules te vinden voor uw zonne-energiesysteem moet u kunnen vertrouwen op de informatie van de fabrikant. LG heeft deze betrouwbaarheid bewezen met de TÜV-vergelijkingstest.

Bezoek de website

AUO

BenQ Solar werd in 2008 opgericht als onderdeel van AU Optronics en is zelfstandig gaan opereren in 2012. Alhoewel de officiële merknaam van de zonnepanelen in 2015 veranderd is naar AUO, staat het in de solar branche nog steeds bekend als BenQ. AU Optronics is een van de grotere fabrikanten van TFT-LCD schermen wereldwijd en heeft daarmee een solide basis.Het hoofdkantoor is gevestigd in Taiwan en heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Italië, Frankrijk en Zuid-Korea. BenQ Solar levert zonnepanelen wereldwijd.

 

BenQ Solar kwaliteit en certificaten

BenQ Solar maakt gebruik van de kennis en technieken van moederbedrijf AU Optronics. Daardoor wordt kwaliteit en een efficiënt productieproces gegarandeerd. Het bedrijf heeft het grootste gedeelte van het productieproces in eigen hand. Zonnepanelen van BenQ Solar zijn voorzien van diverse certificaten en voldoen aan de richtlijnen van JET, IEC 61215, IEC 61730 en UL 1703. Tevens beschikt BenQ over eigen testlaboratoria waar de zonnepanelen diverse testen ondergaan om zo de levensduur en prestaties te bewaken. Zo worden ze onder andere blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Doordat BenQ Solar in eigen testlaboratoria strengere eisen aanhoudt dan de wereldwijde richtlijnen, garanderen ze hoge kwaliteit producten

Bezoek de website

Solar Edge

Op het gebied van omvormers hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stil gestaan. Naast de traditionele string- omvormers zijn er betere, veiligere omvormers op de markt gekomen.De meest succesvolle opvolger van de string- omvormer is het SolarEdge systeem met power- optimizers. SolarEdge heeft sinds 2006 al meer dan 5,6 miljoen optimizers verscheept en is actief in 70 landen. Ook in Nederland is SolarEdge aanwezig met een servicekantoor.Net als bij een gewone omvormer zet het SolarEdge systeem de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom. Een SolarEdge systeem geeft echter meer opbrengst per zonnepaneel en meer inzicht in de werking van de zonnepanelen. Verder is het een veiliger systeem en gaat langer mee dan een traditioneel systeem.SolarEdge haalt meer stroom uit de zonnepanelen, door ze individueel te regelen met een power- optimizer. De optimizers geven informatie door over de werking van ieder afzonderlijk zonnepaneel. De power- optimizers beveiligen de zonnepanelen ook, door ze automatisch uit te schakelen bij hoge temperaturen of beschadigde kabels.Met een string- omvormer wordt 6% van de zonnepanelen niet benut, op een dak zonder schaduw. Bij een situatie met schaduw verliest u 16-25% opbrengst met een string- omvormer. Dit komt omdat een regeling per zonnepaneel ontbreekt bij string- omvormers. Minder goede zonnepanelen beïnvloeden de opbrengst van alle andere zonnepanelen negatief.

Bezoek de website

Enphase

De zonnepanelen liggen wel bovenop, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormertechnologie is de belangrijkste beslissing die u moet nemen bij de overstap naar zonne-energie. Enphase-micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.

Micro-omvormers functioneren onafhankelijk van elkaar, dus elk paneel levert topprestaties. Eén paneel dat in de schaduw ligt of vuil is, heeft geen invloed op de rest van het systeem.

Dankzij burst-technologie kunnen micro-omvormers meer produceren in de ochtend- en avondschemering en tijdens omstandigheden met weinig licht, zodat de zonne-energiedag wordt verlengd.

Bezoek de website

GoodWe

GoodWe omvormers voor zonnepanelen worden geproduceerd in de ultra moderne fabriek van Jiangsu GoodWe Power Supply Technology Co. Ltd. In de buurt van Shanghai. Met alleen al meer dan 100 technici op de afdeling R&D, leveren zij sinds 2010, hightech omvormers, met standaard niet alleen de laatste techniek en een hoge efficiëntie, maar ook communicatie mogelijkheden als WiFi en USB. Bovendien zijn deze standaard voorzien van veiligheidsvoorzieningen als een DC-switch. Door de hoge productie kwaliteit en strikte kwaliteitscontroles, is men in staat een garantie van 10 jaar te geven, welke als optie te verlengen is naar maar liefst 25 jaar. Elke GoodWe omvormer is voorzien van alle mogelijke certificaten (VDE, TUV, CE, SAA, G83, G59, ENEL, CGC…), is stof- en waterproof volgens IP65 en krijgen een burn-in test van 12 uur. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat in diverse tests GoodWe omvormers naar voren komen als beste in hun klasse en men de marktleiders waarschuwt voor dit sterk opkomende merk.

Bezoek de website